Takkemat av Ane Nordvik Karlsen Gry Nordvi Hasselberg
Produktbeskrivelse
Boken «Takkemat» inviterer deg inn i en verden av tradisjonsrike matretter, nøye kuratert av søstrene og takkeentusiastene Ane og Gry. Her finner du et rikt utvalg av inspirerende oppskrifter som tar deg tilbake til barndommens smaker, samt nye favoritter de har plukket opp gjennom livet. Fra tykklefse og tynnlefse til Nordlandslefse, trønderpjalt, kjøttlefse og den spesielle møsbrømlefsa – listen over deilige lefser er lang. I tillegg byr boken på ulike typer flatbrød, sveler, lapper, pannekaker, scones og potetkaker. Takke er ikke bare perfekt for tradisjonsmat, men også ypperlig til moderne retter som wraps, tortilla og nanbrød. Kjøttkaker og fiskekaker er også inkludert blant smårettene og middagsalternativene. Man kan i praksis lage det meste på en takke, men dersom du ikke har en tilgjengelig, fungerer en stekepanne like bra. Det unike med takken er muligheten for å tilberede flere retter samtidig, noe som sparer deg for tid og gir deg mer sosialt samvær med gjestene. Boken «Takkemat» er et must for alle som ønsker å samle venner og familie rundt bordet og skape minner over gode, hjemmelagde måltider.