Tartine All Day er en omfattende kokebok med 200 oppskrifter tilpasset den moderne hjemmekokken, som ønsker enkle og sunnere alternativer. Skrevet av Elisabeth Prueitt, en prisvinnende og bestselgende forfatter samt medgründer av San Franciscos anerkjente Tartine Bakery, er denne boken hennes gave til alle som elsker å lage mat hjemme. Enten det er frokost, lunsj eller middag, tilbyr Prueitt et variert utvalg av oppskrifter som gjør matlagingen enkel og uanstrengt. Med sin erfaring som familiens kokk, har hun en dyp forståelse for utfordringene knyttet til å forberede deilige og innbydende måltider hver dag, uten at kokken blir utmattet. Den direkte og klare veiledningen gir hjemmekokker verktøyene de trenger for å variere kostholdet og samle familien rundt bordet. Oppskriftene spenner fra enestående salatdressinger og geniale glutenfrie pannekaker, til den beste potetgratengen, feilfrie oppskrifter for laks og stekt kylling, samt spektakulære dessertalternativer. Med hele 45 glutenfrie oppskrifter, sikrer boken at alle kan finne noe de liker, uansett diettpreferanser.