I 'Feeding Creativity' kombinerer Mary McCartney sin lidenskap for mat og fotografering på en unik måte. Boken inneholder 60 av hennes favorittoppskrifter, etterfulgt av fascinerende historier fra hennes kulinariske møter med venner, familie, musikere, skuespillere, kunstnere og visjonære. Hver rett er spesialtilberedt for gjestene som nyter den sammen med henne i hennes hjem eller studio. Gjennom boken tar Mary leserne med på en smakfull reise, fra å dele pannekaker med Cameron Diaz til å nyte artisjokkforretter med HAIM. Hun tilbereder en deilig løk-, erte- og spinatpai til lunsj i David Hockneys studio i Los Angeles, og serverer røykte pølser hjemme med Woody Harrelson. I tillegg møter hun Nile Rodgers i Abbey Road Studios med en smakfull salat og lager en fargerik kake for ettermiddagste sammen med Jeff Koons. 'Feeding Creativity' er mer enn bare en kokebok; den hyller enkel og deilig plantebasert mat, og feirer de kreative møter som oppstår rundt måltider. Mary McCartney inviterer oss inn i sitt kulinariske univers, hvor hver oppskrift er en feiring av både smak og fellesskap.