TAYLOR & FRANCIS INC

Advances in Vinegar Production

Advances in Vinegar Production

Produktbeskrivelse

Boken "Advances in Vinegar Production" tar for seg de tre primære metodene for industriell produksjon av eddik: den langsomme, håndverksmessige tradisjonelle metoden ('Orleans' eller 'fransk' metode), samt de hurtige submerged- og generatormetodene. Den nåværende trenden består i å kombinere tradisjonelle teknikker med moderne teknologi, noe som har ført til utviklingen av ulike tilnærminger for å øke fermenteringseffektiviteten samtidig som kostnadene og fermentationstiden reduseres. I denne boken presenteres de nyeste innovasjonene innen eddikproduksjon, og disse blir sammenlignet med de tradisjonelle submerged fermenteringssystemene. I tillegg blir de nye trendene innen råmaterialer, strategier for forbehandling av substrat, alkoholholdig fermentering og eddiksyreproduksjon også gjennomgått.

Prishistorikk

Lavest
2704 KR
Høyest
3055 KR
Gjennomsnitt
2810 KR
Median
2762 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS INC
Navn Advances in Vinegar Production
GTIN/EAN/ISBN 9780815365990
Kategorier Bøker