Boken "Egg Science and Technology", fjerde utgave, fungerer som en omfattende kilde til informasjon om håndtering, prosessering og utnyttelse av egg. Den dekker alle aspekter ved sortering, emballering og markedsføring av skall-egg. Med et bredt spekter av oppdaterte data er denne boken en uunnværlig referanse for alle som er involvert i eggindustrien. I denne reviderte utgaven vurderer eksperter i feltet eggproduksjonen og undersøker både kvalitet, identifikasjon og kontroll av egg. Boken går også inn i egg- og eggproduktkjemi, samt spesialiserte prosesser som frysing, pasteurisering, fjerning av sukker og dehydrering. Nytt i denne utgaven er en utforskning av de nyeste trendene innen industrien, samt nytt materiale om mikrobiologien til skall-egg. En helt ny kapittel om verdiskapende produkter er også inkludert. Leserne får tilgang til den mest oppdaterte informasjonen innen alle områder knyttet til egghåndtering, samtidig som de oppdager helt nytt stoff spesifikt om fraksjonering av eggkomponenter for høy verdi.