TAYLOR & FRANCIS INC

Saffron (Crocus sativus)

Saffron (Crocus sativus)

Produktbeskrivelse

Saffran, en av de mest kostbare krydderne i verden, dyrkes hovedsakelig i land som Iran, India, Spania, Hellas, Italia, Pakistan, Marokko, samt i enkelte sentralasiatiske nasjoner. Tidligere var saffran primært kjent for sin smak og gastronomiske verdi, men nyere forskning har avdekket en rekke medisinske egenskaper, inkludert antimikrobielle, antikreftfremkallende og antioksidanteffekter. Dette har ført til økt interesse for planten. Boken gir en grundig oversikt over saffran, og tar for seg en rekke viktige emner som historisk bakgrunn, areal bruk for produksjon, avkastning og anvendelser, botanisk økofysiologi, produksjonsteknikker, vanning, skadedyr, sykdommer og ugress. I tillegg belyses genetikk, sterilitet, reproduksjon og produksjon av sekundære metabolitter ved hjelp av in vitro-metoder. Økonomiske aspekter, urfolks kunnskap om saffranproduksjon, prosessering, kjemisk sammensetning og kvalitetskontroll, samt forskningsstrategier er også viktige temaer som dekkes i denne omfattende boken.

Prishistorikk

Lavest
1688 KR
Høyest
1820 KR
Gjennomsnitt
1739 KR
Median
1725 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS INC
Navn Saffron (Crocus sativus)
GTIN/EAN/ISBN 9781578084272
Kategorier Bøker