TAYLOR & FRANCIS LTD

Ancient Jewish Food in its Geographical and Cultural Contexts

Ancient Jewish Food in its Geographical and Cultural Contexts

Produktbeskrivelse

Boken "Ancient Jewish Food in its Geographical and Cultural Contexts" representerer den første grundige studien av mat i talmudisk litteratur sett i lys av geografiske og kulturelle kontekster. Den undersøker hvordan mat og matkultur ble delt mellom jøder og deres ikke-jødiske naboer i Østen i senantikken. Ved å bruke både eldgamle skriftlige kilder og arkeologiske bevis, setter boken matvarene nevnt i Misjna og den palestinske Talmud i en grekisk-romersk kontekst, samt de babylonske Talmud og ge'onim i persiske og arabiske sammenhenger. Den tar for seg metoder for matlaging og deres betydning for det antikke kostholdet, og analyserer også forholdet mellom mat, status og kultur. I motsetning til de aristokratiske forfatterne i den klassiske litteraturen, hadde de rabbiniske forfatterne av talmudisk litteratur et større fokus på den dagligdagse maten. Ved å kombinere studie av både talmudiske kilder og arkeologiske funn, gir denne boken et nytt perspektiv på kostholdet, livsstilen og kulturen til vanlige mennesker.

Prishistorikk

Lavest
2194 KR
Høyest
2309 KR
Gjennomsnitt
2254 KR
Median
2241 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS LTD
Navn Ancient Jewish Food in its Geographical and Cultural Contexts
GTIN/EAN/ISBN 9781032009971
Kategorier Bøker