TAYLOR & FRANCIS LTD

Globalization of Chinese Food

Globalization of Chinese Food

Produktbeskrivelse

Smaker kinesisk mat likt i ulike deler av verden? Denne boken tar for seg utviklingen av det kinesiske kostholdet i fastlands-Kina, Taiwan, Hong Kong og Macao, og utforsker hva som har påvirket matkulturen i kinesiske samfunn med store diasporafellesskap i resten av Asia. Den undersøker også hva som har bidratt til populariteten til kinesisk mat i Australia, Indonesia, Filippinene og Japan. Videre analyseres adoptering og tilpasning av vestlig mat, samt de endringene som har skjedd i det kinesiske kostholdet spesielt i Hong Kong, Taiwan og Beijing. Gjennom en grundig tilnærming til globalisering gir denne essaysamlingen, skrevet av anerkjente antropologer fra ulike steder i Asia, en nyansert fremstilling av endringer, variasjoner og innovasjoner innen kinesisk mat. Boken legger særlig vekt på hvordan mat blir introdusert, opprettholdt, lokalisert og gjenoppfunnet i lys av endrede livsstiler og sosiale preferanser. Den vurderer og utvider klassiske samfunnsvitenskapelige teorier om etnisk og sosial identitet gjennom denne omfattende undersøkelsen.

Prishistorikk

Lavest
620 KR
Høyest
648 KR
Gjennomsnitt
635 KR
Median
634 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS LTD
Navn Globalization of Chinese Food
GTIN/EAN/ISBN 9780415338301
Kategorier Bøker