Nutrition and Metabolism in Sports, Exercise and Health
Produktbeskrivelse
Den andre utgaven av 'Nutrition and Metabolism in Sports, Exercise and Health' tilbyr en klar og omfattende introduksjon til ernæring knyttet til sport og trening. Boken integrerer viktige ernæringsfakta, konsepter og kostholdsanbefalinger med en grundig diskusjon av den biologiske vitenskapen som ligger til grunn for fysiologiske og metabolske prosesser. Basert på den nyeste forskningen innen dette raskt utviklende feltet, inneholder boken splitter nye seksjoner om blant annet: • Cellulær struktur for metabolisme • Alkohol og metabolisme • Avkoblingsprotein og termogenese • Kostholdsanbefalinger fra hele verden • Næringsinntakstidspunkt • Proteinsyntese og muskelhypertrofi • Proteintilskudd • Ergogene effekter av utvalgte stimulanter • Ernæringsmessige hensyn for spesielle befolkningsgrupper • Dehydrering og treningsytelse Hver kapitel inkluderer oppdaterte pedagogiske trekk, inkludert definisjoner av nøkkelbegreper, kapittelsammendrag, casestudier, vurderingsspørsmål og foreslått lesning. Boken er revidert for å inkludere den mest aktuelle informasjonen og verktøyene for både studenter og fagfolk.