«Nutrition and Supplements in Cycling» tilbyr en omfattende veiledning om alle de viktige ernæringsmessige aspektene som en syklist bør ta i betraktning, fra helse til makro- og mikronæringsstoffer, samt detaljer om sports kosttilskudd som kan forbedre konkurranseprestasjoner. Boken fungerer som en nyttig håndbok for både syklister og trenere, som kan bruke den for å støtte egen helse og ytelse, eller helse og prestasjoner til sine utøvere, basert på evidensbasert ernæring. De ernæringsmessige kravene innen sykling er varierte og reflekterer de ulike disiplinene i sporten. Denne boken tar for seg ernæringsstrategier for både kort- og langdistansedisipliner, og vurderer også hvilke konsekvenser trening og konkurranse har under forskjellige miljøforhold. Boken er delt inn i to klare deler, som omhandler både ernæringskravene og praksisene til syklister, samt en evaluering av nye og eksisterende kosttilskudd som er i bruk eller vurderes av ryttere. Dette verket er en uunnværlig ressurs for alle som ønsker å forstå og optimalisere ernæring for sykling.