TAYLOR & FRANCIS LTD

Routledge Handbook of Food Waste

Routledge Handbook of Food Waste

Produktbeskrivelse

Denne omfattende håndboken gir en grundig oversikt over den nåværende kunnskapen og vitenskapen rundt matsvinn, sett fra flere perspektiver. De senere årene har matsvinn blitt et betydelig globalt problem, og ny forskning har åpnet for en dypere forståelse av tap og avfall som oppstår i matvarekjeden. Boken belyser faktorer som bidrar til matsvinn og tilbyr praktiske løsninger. "Routledge Handbook of Food Waste" presenterer et mangfold av perspektiver og disipliner, inkludert landbruk, matvitenskap, industriell økologi, historie, økonomi, forbrukeratferd, geografi, teologi, byplanlegging, sosiologi og miljøpolitikk. I tillegg diskuterer den nye og pågående debatter om systemiske årsaker til matsvinn og mulige løsninger, som atferdsendringer, sosial innovasjon, ny teknologi, åndelighet, omfordeling, dyrefôr og aktivisme. Kapitlene inneholder beskrivelse og evaluering av case-studier fra forskjellige land, samt tilnærminger til avfallshåndtering, behandling, forebygging og reduksjon, og gir også en sammenligning av eksisterende forskning.

Prishistorikk

Lavest
571 KR
Høyest
596 KR
Gjennomsnitt
584 KR
Median
584 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS LTD
Navn Routledge Handbook of Food Waste
GTIN/EAN/ISBN 9781032175737
Kategorier Bøker