Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems
Produktbeskrivelse
Routledge Handbook of Sustainable and Regenerative Food Systems er en viktig ressurs som samler bidrag fra både etablerte og nye forskere fra hele verden. Boken utforsker en rekke tilnærminger og emner knyttet til de sosioøkonomiske, kulturelle, økologiske, institusjonelle, rettslige og politiske aspektene av regenerative matpraksiser. I en tid der fremtiden for matproduksjon er usikker, står vi overfor mange sammenkoblede og komplekse utfordringer knyttet til hvordan vi dyrker, distribuerer, får tilgang til, konsumerer og kvitter oss med mat. Samtidig finnes det historier om håp og muligheter for radikale endringer mot matsystemer som styrker evnen til levende ting til å co-evolvere. For å møte de utfordringene vi står overfor, er det behov for aktiviteter og forestillinger som søker å forbedre, snarere enn bare å opprettholde, samfunn og økosystemer, samt nye perspektiver og terminologier. Boken tar for seg et mangfold av praksiser, geografiske områder, skalaer og inngangspunkter, og fokuserer ikke bare på de grunnleggende kravene som kreves for å levere bærekraftige løsninger.