TAYLOR & FRANCIS LTD

The Routledge Handbook of Gastronomic Tourism

The Routledge Handbook of Gastronomic Tourism

Produktbeskrivelse

Routledge Handbook of Gastronomic Tourism dykker ned i de raske forvandlingene som har påvirket de nært relaterte områdene gastronomi, turisme og samfunn. Boken undersøker hvordan disse endringene former nye former for destinasjonsbranding, kundetilfredshet og kjøpsbeslutninger. Dette redigerte verket gir en kritisk analyse av aktuelle debatter, samt reflekterer over moderne ideer, kontroverser og spørsmål knyttet til det raskt voksende nisjemarkedet innen gastronomisk turisme. Boken er delt inn i seks deler: Den første delen gir en innføring i gastronomisk turisme; den andre delen ser på forholdene rundt atferden til gastronomiske turister; den tredje delen fremhever viktige bærekraftspørsmål; den fjerde delen avdekker hvordan digitale fremskritt har påvirket uttrykkene for gastronomisk turisme; den femte delen fokuserer på de moderne formene for gastronomisk turisme; og den sjette delen utforsker andre fremvoksende paradigmer innen gastronomisk turisme. Denne omfattende boken samler kunnskapen og ekspertisen til ledende forskere innen feltet.

Prishistorikk

Lavest
547 KR
Høyest
571 KR
Gjennomsnitt
559 KR
Median
559 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TAYLOR & FRANCIS LTD
Navn The Routledge Handbook of Gastronomic Tourism
GTIN/EAN/ISBN 9781032004631
Kategorier Bøker