"Japanese Soul Cooking" er en inspirerende samling av over 100 oppskrifter som introduserer den japanske komfortmaten til amerikanske hjemmekokker. Boken tar for seg nye ingredienser, teknikker og de overraskende opprinnelsene til populære retter som gyoza og tempura. Mange forbinder japansk mat med presisjon, sparsommelighet og tidkrevende tilberedning, men det finnes også en mer folkelig side, hvor mat fra gatekjøkken og fritert kylling trumfer. Gjennom smakfulle oppskrifter, fengslende fortellinger og vakre bilder fra Japan, gir forfatterne Tadashi Ono og Harris Salat en grundig utforskning av Japans lange tradisjon for hjemmelaget mat, som nå har satt sitt preg i USA. Flere retter, som ramen, soba, tempura og gyoza, er allerede høyt elsket, mens andre, som japansk fritert kylling, risretter, okonomiyaki og smakfulle pannekaker, vil overraske med sin herlige smak. Disse rettene er perfekte både til hverdagsmiddager og helgeselskap.