All Under Heaven av Carolyn Phillips gir et omfattende og moderne innblikk i Kinas rike kulinariske landskap, samt den geografiske og historiske konteksten som har formet det. I denne boka utforskes de 35 ulike kjøkkenet i Kina, fra eldgamle vertshus langs Yangtze-elven til storslåtte banketthaller i moderne Taipei. Boken, som er den første engelskspråklige kokeboken som dekker alle disse kjøkkenene, samler på imponerende vis oppskrifter fra flere hundre års kulinarisk tradisjon, kombinert med forfatterens egne erfaringer fra arbeids- og matopplevelser i Taiwan. Phillips leverer en livlig og symfonisk hyllest til de varierte smakene og teksturene i kinesisk mat. Med sine klare trinn-for-trinn-instruksjoner, dekker boken alt fra enkle oppskrifter på stekte grønne løk-nudler til mer komplekse retter som lotuspakket krydret ris og svin. All Under Heaven fungerer både som en nyttig håndbok for nybegynnere og som en kilde til inspirasjon for erfarne kokker, noe som gjør den til en essensiell ressurs for alle matinteresserte.