TEN SPEED PRESS

Alpine Cooking

Alpine Cooking

Produktbeskrivelse

«Alpine Cooking» er en vakkert illustrert kokebok og reiseberetning som fremhever de regionale kjøkkenene i Alpene, med hele 80 oppskrifter på elegante, rustikke retter fra hytter og fjellstuer i de alpine områdene i Italia, Østerrike, Sveits og Frankrike. Fra de vinterdekte toppene i Chamonix til de maleriske stiene i Gstaad og de avsidesliggende landsbyene i Gastein-dalen, presenterer de alpine regionene i Europa en frodig lekeplass hele året, der utendørsaktiviteter kombineres med hjertevarmende mat og interessante skikkelser. I boka reiser matforfatteren Meredith Erickson gjennom regionen - med bil, til fots og med taubane - for å samle oppskrifter og historier fra legendariske stuber, hytter og refugier. På menyen finner vi et spennende utvalg av fjellretter: radicchio- og speck-dumplings, fondue brioche, den beste schnitzeloppskriften, Bombardinos, varme supper, vin-hule fonduta, samt en soufflé med Chartreuse og en rekke overdådige strudler og konfekter, som for eksempel Salzburger Nockerl.

Prishistorikk

Lavest
454 KR
Høyest
723 KR
Gjennomsnitt
576 KR
Median
464 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TEN SPEED PRESS
Navn Alpine Cooking
GTIN/EAN/ISBN 9781607748748
Kategorier Bøker