Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III [A Cookbook]
Produktbeskrivelse
"Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III" er en unik kokebok som tar leserne med på en reise gjennom 200 år med britisk royal matlaging. Forfatteren Tom Parker Bowles, en anerkjent matjournalist og restaurantkritiker, samt sønn av dronning Camilla, har samlet 100 tilgjengelige oppskrifter som gjenspeiler de britiske monarkenes smak og mattradisjoner fra viktoriansk tid og frem til i dag. I denne boken omfavnes både historie og gastronomi med anekdoter og interessante fakta som gir innsikt i kongelige måltider. Her finner du oppskrifter for alle anledninger, enten det er hverdagslunsjer, feiringer eller storslåtte banketter. Noen av de fristende oppskriftene inkluderer: - Frokost: Dronning Camillas Havregrøt, Stekte Silder i Havregryn og Kedgeree - Lunsj: George Vs Curry, Mutton Pies fra Buckingham Palace - Te: Dronning Marys Fødselsdagskake, Sandwiches a la Regance, og Welsh Teabread - Middag: Oppskrifter fra den nåværende kongen. "Cooking and the Crown" er mer enn bare en oppskriftsbok; det er en kjærlighetserklæring til den kongelige matkulturen og en kilde til inspirasjon for både nybegynnere og erfarne kokker.