TEN SPEED PRESS

Diner

Diner

Produktbeskrivelse

I denne anerkjente boken deler Andrew Tarlow, eieren av Marlow Collective, historien bak åpningen av hans første restaurant, Diner. Gjennom personlige beretninger, 48 sesongbaserte oppskrifter og en samling intime fotografier, tar Tarlow leserne med på en reise tilbake til restaurantens røtter. Diner ble åpnet nyttårsaften 1998 i en ombygget spisevogn under Williamsburg-bruen i Brooklyn, sammen med Mark Firth. Innen et tiår utviklet den seg til å bli en av byens mest innflytelsesrike restauranter og la grunnlaget for en Brooklyn-miniimperium, inkludert Marlow & Sons, Roman's og Achilles Heel. Den har også skapt en kultur preget av fellesskap, bærekraft og lokal matproduksjon. I 'Diner: Day for Night' får vi et dypdykk i Diner, stedet som introduserte farm-to-table bevegelsen til Brooklyn. Denne morsomme og fantasifulle kokeboken tar oss med gjennom Diners historie, med 48 smakfulle oppskrifter og gripende fotografier. 'Diner: Day for Night' er en poetisk hyllest til et livlig sted der dagen skifter fra morgen til kveld, både intimt og imøtekommende. Bli med og få et glimt av Diners åpning kokk.

Prishistorikk

Lavest
399 KR
Høyest
443 KR
Gjennomsnitt
423 KR
Median
434 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke TEN SPEED PRESS
Navn Diner
GTIN/EAN/ISBN 9781607748489
Kategorier Bøker