Mastering Pizza er en banebrytende guide til å lage deilig pizza hjemme, og tilbyr et utvalg av deigoppskrifter slik at pizzabakingen alltid blir vellykket, uansett hvilken type ovn eller utstyr du har. Pizza er fortsatt en av Amerikas favorittretter, men mange nøler med å prøve seg på hjemmebakt pizza. I denne boken tar den prisbelønte kokken Marc Vetri tak i emnet med sin karakteristiske presisjon, og gjør det mulig for hvem som helst å lage perfekt pizza. Oppskriftene er hentet fra år med grundig forskning i Italia, hvor de ble finjustert for det amerikanske kjøkkenet. Boken tilbyr flere basisdeiger med ulike hydreringstrinn, som gjør det mulig for hjemmekokker å oppnå de samme fantastiske resultatene i en vanlig kjøkkenovn som man ville fått i en profesjonell pizzaovn. Mastering Pizza dekker populære klassikere som Margherita og Carbonara, men inkluderer også uventede toppings som muslinger og trøfler, samt en dessertpizza laget med Nutella. Med inspirerende bilder fra Italia og detaljerte trinn-for-trinn-fotografier som avmystifiserer prosessen, åpner Mastering Pizza døren til pizzalagingens kunst for alle.