Vinner av James Beard Foundation Cookbook Award 2018 i kategorien 'Drikke' og finalist for International Association of Culinary Professionals (IACP) Book Awards 2018, samt vinner av Tales of the Cocktail Spirited Award for Beste Nye Cocktail- eller Bartendingbok. 'Meehan's Bartender Manual' er en fantastisk innbundet og omfattende guide til oppbyggingen av en bar, skrevet av en av verdens mest anerkjente bartendere. Dette mesterverket fra mixologen Jim Meehan er det første verket som grundig forklarer detaljene i den moderne barbransjen. Boken tar leseren gjennom Meehans imponerende karriere i barindustrien med praktiske og opplysende kapitler som blander historie med faglig innsikt. Meehan dykker dypt ned i sentrale emner, inkludert cocktailhistorie og bartending, service, gjestfrihet, menyutvikling, barinnredning, produksjon av brennevin, drinkblandingsteknikker og verktøyene du trenger for å skape en velutstyrt bar. Alt dette er illustrert med over 150 svart-hvitt bilder.