Denne kompakte, illustrerte guiden gir en grundig innføring i den fremvoksende og populære kategorien naturvin. Naturvin fokuserer på minimalt inngrep i vinproduksjonen, fravær av tilsetningsstoffer, samt bruk av økologiske og biodynamiske dyrkingsmetoder. I dag nyter amerikanerne mer vin enn noen gang før, drevet i stor grad av millennials, som nå drikker mer vin enn noen annen generasjon i historien. Mange har latt seg begeistre av naturvin – en stil som utelukkende benytter økologisk eller biodynamisk produsert drue, uten tillegg eller fratak av ingredienser. Dette fenomenet har virkelig rystet vinindustrien de siste årene. Med de mest trendy restaurantene og vinbarene som nå promoterer sine naturvinlister, og en stadig økende etterspørsel blant forbrukerne etter naturvin, er det fortsatt mye forvirring rundt hva naturvin egentlig er, hvor den kan finnes, og hvordan man best kan nyte den. I 'Natural Wine for the People' presenterer James Beard Award-vinner Alice Feiring en klar og tilgjengelig forklaring som rydder opp i misforståelsene og gir leserne verktøyene de trenger for å utforske og sette pris på denne spennende vinverdenen.