NY TIMES BESTSELGER - Yotam Ottolenghi, kjent som forfatteren av ‘Plenty’, har slått seg sammen med Ixta Belfrage fra Ottolenghi Test Kitchen for å avdekke hemmelighetene bak smak og hvordan den kan skapes og forsterkes gjennom mer enn 100 supergette, plantebaserte oppskrifter. Denne boken er også en finalist i IACP-prisen og er kåret til en av de beste kokebøkene for året av anerkjente publikasjoner som The New York Times Book Review, NPR, The Washington Post, The Guardian, Atlanta Journal-Constitution, National Geographic, Town & Country og Epicurious. 'Modige, innovative oppskrifter ... gjør denne boken virkelig spennende,' sier The New York Times. Ta grønnsakene dine til et nytt nivå! I denne banebrytende kokeboken tilbyr Yotam Ottolenghi og Ixta Belfrage en ny tilnærming til grønnsaker som bryter ned matlagingens fundamenter i tre sentrale elementer: prosess, kombinasjon og råvarer. I avsnittet om prosess viser Yotam og Ixta hvor enkelt teknikker som steking og infusjon kan endre måten du tenker på matlaging. Oppdag hvordan du kan låse opp nye smaksdybder ved å kombinere grønnsaker med sødme, fett, syrlighet eller chilivarme, og lær deg kunsten å forvandle hverdagsretter til smakfulle mesterverk.