For første gang tilgjengelig i en amerikansk utgave, presenterer denne debutkokeboken fra bestselgende forfatterne Yotam Ottolenghi og Sami Tamimi, kjent for verkene 'Plenty' og 'Jerusalem', hele 140 oppskrifter hentet fra de populære Ottolenghi-restaurantene. Disse oppskriftene er inspirert av de varierte kulinariske tradisjonene fra Middelhavet. Yotam Ottolenghis fire egne restauranter, som alle kombinerer elementene av patisserie, delikatesse, restaurant og bakeri, er blant Londons mest populære matdestinasjoner. Den nye utgaven er også oppdatert med mål i amerikanske enheter, noe som gjør den mer tilgjengelig for lesere i USA. Oppskriftene reflekterer forfatternes oppvekst i Jerusalem, men inkluderer også matkulturer fra California, Italia og Nord-Afrika, for å nevne noen. Med et fokus på friske råvarer samt forskjellige fiske- og kjøttretter, er denne boken en skatt for alle som ønsker å utforske det mangfoldige kjøkkenet som Ottolenghi står for.