I "Ready for Dessert" deler konditor kokk David Lebovitz sin ekspertise innen dessertlaging, preget av smakfulle og dristige oppskrifter og en enkel tilnærming til forberedelsen. Med en rekke uimotståelige oppskrifter, fra fantastiske klassikere som Gâteau Victoire og Black Currant Tea Crème Brûlée til tradisjonelle favoritter som Plum-Blueberry Upside-Down Cake og Creamy Rice Pudding, har boken noe for enhver baker, uansett erfaringsnivå. David bruker sin karakteristiske humor og en kjærlighet for sjokolade, og presenterer over 170 inspirerende oppskrifter som inkluderer kaker, terter, puddinger, iskrem, småkaker, konfekt og dessertsauser. Blant hans personlige favoritter finner du en smakfull Fresh Ginger Cake og den friske Champagne Geléen med kumquats og grapefrukt. Med sine lettfattelige instruksjoner gjør Lebovitz det enkelt å lage imponerende desserter som vil glede både deg selv og gjestene dine.