State Bird Provisions er den debuterende kokeboken fra det prisbelønte, Michelin-stjernesatte restauranten med samme navn i San Francisco, som har tatt restaurantverdenen med storm. Kokkene Stuart Brioza og Nicole Krasinski har kombinert sine erfaringer fra catering med en innovativ tilnærming til servering som lar gjestene oppleve et variert utvalg av småretter gjennom dim sum-lignende vogner. Fra smakfulle potetchips med crème fraiche og kurert sørum til sorte smør-balsamfikk med vognhjulostfondue og deres berømte smakfulle pannekaker, som kantarellpannekaker med lardo og lønnesirup, tilbyr de en kreativ meny som appellerer til alle sanser. I tillegg til disse smårettene presenteres også mer substansielle retter, inkludert deres signaturretter som frityrstekt kvail med stuvete løk. Med en unik og original tilnærming til matlaging, som mesterlig blander tilsynelatende uforenlige påvirkninger, smaker og teksturer, har Stae Bird Provisions' stil inspirert restauranter over hele landet. Boken er en finalist for James Beard Foundation Book Awards 2018 i kategorien 'Restaurant and Professional'.