I denne debut kokeboken fra den prisbelønte og selvlærte kokken Naomi Pomeroy, finner du nærmere 140 oppskrifter som er nøye utformet for å forbedre forståelsen av profesjonelle matlagningsteknikker og smakskombinasjoner. Målet er å hjelpe hjemme-kokker å lage enkle, men imponerende måltider. Med over 20 års erfaring som kokk og fire restauranter bak seg, lærte Naomi sitt håndverk ikke gjennom dyre kulinariske skoler, men ved å fordype seg i kokebøker. Gjennom studier av mesterkokker som Madeleine Kamman, Charlie Trotter, Alice Waters og Gray Kunz, har hun tilegnet seg grunnleggende franske teknikker, lært å handle kvalitetsprodukter, samt mestret balanse, syre og krydring. I 'Taste & Technique' deler Naomi sin harde lærdom, lidenskap og erfaring, sammen med nesten 140 oppskrifter som legger vekt på matlagingsgrunnleggende. Ved å forenkle komplekse retter til de grunnleggende teknikkene som benyttes for å lage dem, tar Naomi deg gjennom hvert trinn av oppskriftene.