The Bread Baker's Apprentice, 15th Anniversary Edition
Produktbeskrivelse
Bli med på oppdagelsen av brødbakingens kunst gjennom teknikker og oppskrifter for å lage pizzadeig, challah, bagels, surdeigsbrød og mye mer. Peter Reinhart, medgrunnlegger av det legendariske Brother Juniper's Bakery og forfatter av ti banebrytende brødbøker, har i over tre tiår vært en ledende skikkelse innen den amerikanske håndverksbrødbevegelsen. Aldri tilfreds med tidligere suksesser, er Peter alltid på jakt etter å finjustere oppskrifter og teknikker for å skape ekstraordinære brød. I denne nye utgaven av den prisbelønte og bestselgende 'The Bread Baker's Apprentice' deler Peter sine nyvinninger innen brødbaking, som har oppstått gjennom studier i Frankrikes berømte boulangerier og berikende tid i kjøkkenet ved den kulinariske akademiet sammen med sine studenter. Se over Peters skulder mens han lærer fra Paris' mest anerkjente bakere, som Lionel Poilâne og Phillippe Gosselin, hvis pain l'ancienne har revolusjonert kunsten å bake baguetter.