«The River Cottage Booze Handbook» er en grundig praktisk veiledning for deg som ønsker å lage vin, øl, cider og infusjoner hjemme. I denne kompakte og stilige guiden deler den unike John Wright sin ekspertise om hvor enkelt - og morsomt - det er å brygge egne drikker som øl, vin, cider, urtebrannt, og fruktsnaps. Boken inneholder omfattende informasjon, nyttige tips og mer enn 75 fristende oppskrifter rettet mot både nybegynnere og erfarne hjemmebryggere. Hver seksjon innledes med en introduksjon til essensielle teknikker og metoder, før den dykker ned i smakfulle oppskrifter som musserende blomstringvin, mjød, kirsebærplomvin, lager, bjørnebærwhisky og gløggcider - med en hodepinekur som en ekstra bonus. Boken, som har en introduksjon av Hugh Fearnley-Whittingstall, er rikt illustrert med fargefotografier og fører leseren gjennom prosessen med en kombinasjon av autoritativ innsikt og humor. «The River Cottage Booze Handbook» er den ultimate moderne boken for hjemmebryggere.