The River Cottage Preserves Handbook: [A Cookbook]
Produktbeskrivelse
I denne nyeste utgivelsen i den prisbelønte samlingen, veileder River Cottage-mesterpreserver Pam Corbin deg i hvordan du kan omdanne overfloden fra din egen hage (og fra venners og naboers hager) til deilige syltetøy, geleer, eddiker og sauser. River Cottage-farmen, grunnlagt av den britiske matprofilen Hugh Fearnley-Whittingstall, har som mål å fremme kvalitetsmat av sesongens råvarer på en bærekraftig måte, og har vært inspirasjon for en TV-serie, restauranter, kurs og en populær bokserie. Med 'The River Cottage Preserves Handbook' kan du lære å lage alt fra det enkle jordbærsyltetøyet til smakfulle nye kombinasjoner som honningristede hasselnøtter, nasturtium 'kapers', løkmarmelade, krydret plommer i brennevin, og salvieeliksir, samt en hel frykt med smør, curds, pickles, chutneys, cordials og likører.