The Tex-Mex Cookbook: A History in Recipes and Photos
Produktbeskrivelse
Bli med Texas-matforfatter Robb Walsh på en storslått reise gjennom Tex-Mex-kulturens mangfoldige historie, fylt med fargerike karakterer, spennende anekdoter, sjeldne arkivbilder og en fristende samling av sprø Tex-Mex-retter. Boken tar deg med tilbake til den 16. århundre, da de første mexicanske pionerne bragte hester og storfe til Texas, videre gjennom den spanske misjonsperioden hvor cumin og hvitløk fikk sin plass i kjøkkenet, helt opp til 1890-tallet da 'Chile Queens' i San Antonio solgte sine krydrede gryteretter til gringoer som O. Henry og Ambrose Bierce. Oppdag utviklingen av Tex-Mex-kjøkkenet fra chili-gravy og kombinasjonsretter, til sprø tacos og vodka-margaritas i det 20. århundre, frem til dagens moderne variasjoner som stekte østers-nachos og vegetarisk chorizo. Med over 100 oppskrifter som inkluderer rullet og foldet enchiladas, gammeldagse oppblåste tacos, sizzlende fajitas, truckstop chili, fryse-margaritas og Frito(TM) Pie, er denne kokeboken ideell for hjemmekokker som ønsker å utforske smaken av Tex-Mex. 'The Tex-Mex Cookbook' vil garantert begeistre alle som elsker chili.