Turkuaz Kitchen: Traditional and Modern Dough Recipes for Sweet and Savory Bakes: A Baking Book
Produktbeskrivelse
NY TIMES BESTSELGER - I sin debutkokebok, deler Bet l Tun, en kjent baker og sosiale medier-stjerne fra Turkuaz Kitchen, hele 85 oppskrifter på søte og salte deiger samt de lekre rettene som kan lages med dem. Bet l's kjærlighet til deig startet allerede som åtteåring i Erzurum, en by i det nordøstlige Tyrkia, kjent for sine lange og kalde vintre. I løpet av de mørke, frostkalde dagene fant hun glede i å bake tyrkiske brød og desserter sammen med sin mor og søstre. Hennes entusiasme for baking, spesielt for å lage søte og salte deiger fra bunnen av, har vært med henne hele veien, selv etter at hun flyttet til USA og familien vokste. På leting etter en kreativ måte å dele sine matlagingsferdigheter i sitt nye hjem, begynte Bet l å lage vintage-inspirerte videoer på Instagram, og hennes følgere strømmet til med hver personlige post hun delte. I Turkuaz Kitchen, hennes første kokebok, deler hun 85 oppskrifter for både søte og salte deiger, sammen med de deilige rettene man kan lage med dem. Med inspirasjon fra sin bakgrunn og erfaring, vil dette være en uunngåelig bok for enhver bakingentusiast.