I 'Vegetable Kingdom' deler Bryant Terry, en prisvinnende kokk og forfatter, sin ekspertise om plantebasert matlaging gjennom mer enn 100 lettfattelige oppskrifter. Dette verket fokuserer på ekte råvarer, uten bruk av pulver eller kjøtterstatninger, og gir deg verktøyene for å lage smakfulle veganske måltider. Oppskrifter som 'Dirty Cauliflower', 'Barbecued Carrots with Slow-Cooked White Beans', 'Millet Roux Mushroom Gumbo' og 'Citrus & Garlic-Herb-Braised Fennel' viser hvordan man kan skape uimotståelige måltider med ferske ingredienser, livlige kryddere og smarte teknikker for å bygge smak og tekstur. Boken er strukturert etter ingredienser, noe som gjør det enkelt å tilberede enkle retter eller imponerende måltider basert på hva som er sesongbetont i markedet. Bryant går også gjennom de grunnleggende prinsippene for vegansk matlaging, der han forklarer hvordan man kan assemble smakfulle salater, lage fyldige supper og gryteretter, og mye mer.