Nyt deilig og fersk vietnamesisk mat enhver kveld i uken med boken 'Vietnamese Food Any Day', som inneholder 80 lett tilgjengelige oppskrifter. Den prisbelønte forfatteren Andrea Nguyen, med mange års erfaring og basert på de smarte matlagingsmetodene hun lærte av sin mor etter immigrasjonen fra Vietnam til Amerika, guider deg i hvordan du bruker vanlige ingredienser for å skape ekte vietnamesiske smaker hjemme - raskt og enkelt. Med Nguyens hjelpsomme veiledning trenger du ikke å dra til en spesialbutikk for å lage populære vietnamesiske retter som banh mi, dumplings, salatkopper og pho. Du kan også lage andre lekre retter som honningglasert svineribbe, chilihvitløks kyllingvinger, gurkemeieris med kokosmelk og vietnamesisk iskrem med kaffe uten churn. Nguyens tips og triks for å hente frem vietnamesiske smaker fra ingredienser du finner i nasjonale supermarkeder er uvurderlige, noe som frigjør hjemmekokker og gjør hverdagsmatlagingen enklere. Hennes tilgjengelige metoder og nyttige tips gir deg verktøyene du trenger for å integrere vietnamesiske retter i ditt daglige kosthold.