Italian Coastal: Recipes and Stories from Where the Land Meets the Sea
Produktbeskrivelse
Velkommen til det Tyrreenske hav, hjemmet til la dolce vita, solfylte øyer og kystbyer der selv den enkleste trattoria utstråler en uanstrengt glamour. I sin nye bok "Italian Coastal" tar matforfatter Amber Guinness oss med på en reise fra den toskanske kysten gjennom Lazio og Campania, forbi Napoli og Amalfi-kysten, helt opp til Nord-Sicilia. Etter suksessen med "A House Party in Tuscany" dykker Amber inn i lokalhistorien, fortellingene og smakene som har funnet veien hjem til kjøkkenet hennes, og som har formet hennes matfilosofi. Hennes søken etter maksimal smak med minimal innsats kommer tydelig frem i seksti deilige og oppnåelige oppskrifter som vil bringe en autentisk bit av kyst-Italia til ditt bord: crostini med ricotta og 'nduja; lasagne med zucchini og mynte; tomatlinguine med kapers; havaborre med pistasjnøtter og mandler; napolitanske fritert zucchini med eddik; potetsalat med kapers fra Salina; bringebærtiramisu; og den ultimate Amalfi-sitronkremen. Inspirert av markedene, tilbyr denne boken en perfekt blanding av smak, tradisjon og stil, og vil garantert bli en kilde til glede for både erfarne kokker og nybegynnere.