The Allotment Cookbook av Pete Lawrence er denultimative guiden til matlaging gjennom året, inspirert av naturens rytmer i vår, sommer, høst og vinter. Boken forteller en mathistorie som lar deg utforske de mest smakfulle oppskriftene ved å bruke de ferskeste og mest smakfulle ingrediensene. Hver rett feirer det beste av lokale britiske råvarer, og inkluderer fristende retter som fiskekaker med visnet chard, røde pepper- og feta-fritters, rakettpesto med sirloin og panna cotta med poached rabarbra. The Allotment Cookbook følger sesongens produkter og fremmer en naturlig spisevaner. Det er ingen krav om å ha en grønnsakshage eller stor kjøkkenhage for å nyte innholdet i denne boken; alle ingrediensene kan lett finnes i butikkene, og hvorfor ikke prøve å dyrke dine egne grønnsaker, enten i hagen, på et ledig område eller i en potte på vinduskarmen? Det er både enkelt og en av livets mest tilfredsstillende gleder. The Allotment Cookbook er en gledelig guide til en bærekraftig og næringsrik livsstil.