The Art and Science of Sushi av Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida

The Art and Science of Sushi av Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida

Produktbeskrivelse

Oppdag alt du behøver å vite om sushi! Sushi har gjort sitt inntog i hele verden, og nå ønsker den talentfulle sushi-kokken Jun Takahashi fra Tokyo å dele sin kjærlighet og vitenskapelige kunnskap om sushi-laging med alle. Hans mesterlige ferdigheter innen sushi er uovertrufne og vil fenge både profesjonelle kokker og sushi-entusiaster. Med hjelp av fantastiske fargebilder samt informative diagrammer og tabeller, dekker Takahashi og hans to medforfattere, Hidemi Sato og Mitose Tsuchida, et bredt spekter av emner innen sushi-laging. Boken tar for seg alt fra biologien og den vitenskapelige sammensetningen av ingrediensene, til teknikkene sushi-kokker lærer gjennom mange års krevende trening, samt grunnoppskrifter for Tokyo-inspirert sushi-ris, sauser, tilbehør og sideretter. Bokens kapitler inkluderer instruksjoner om hvordan man finner alle typer sjømat, som ål, sjøpinnsvin og tunfisk, marinering av fisk med kombu-tang, konservelaging av fisk med eddik og sukker, samt bruk og vedlikehold av høykvalitets japanske sushi-kniver og en Ohitsu (en tre-risbeholder).

Prishistorikk

Lavest
349 KR
Høyest
442 KR
Gjennomsnitt
394 KR
Median
419 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Art and Science of Sushi av Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
GTIN/EAN/ISBN 9784805317136
Kategorier Bøker