The Art and Science of Sushi av Jun Takahashi, Hidemi Sato, Mitose Tsuchida
Produktbeskrivelse
Oppdag alt du behøver å vite om sushi! Sushi har gjort sitt inntog i hele verden, og nå ønsker den talentfulle sushi-kokken Jun Takahashi fra Tokyo å dele sin kjærlighet og vitenskapelige kunnskap om sushi-laging med alle. Hans mesterlige ferdigheter innen sushi er uovertrufne og vil fenge både profesjonelle kokker og sushi-entusiaster. Med hjelp av fantastiske fargebilder samt informative diagrammer og tabeller, dekker Takahashi og hans to medforfattere, Hidemi Sato og Mitose Tsuchida, et bredt spekter av emner innen sushi-laging. Boken tar for seg alt fra biologien og den vitenskapelige sammensetningen av ingrediensene, til teknikkene sushi-kokker lærer gjennom mange års krevende trening, samt grunnoppskrifter for Tokyo-inspirert sushi-ris, sauser, tilbehør og sideretter. Bokens kapitler inkluderer instruksjoner om hvordan man finner alle typer sjømat, som ål, sjøpinnsvin og tunfisk, marinering av fisk med kombu-tang, konservelaging av fisk med eddik og sukker, samt bruk og vedlikehold av høykvalitets japanske sushi-kniver og en Ohitsu (en tre-risbeholder).