"The Art of Bread Baking" av Alec Richter er en uunnværlig bok for alle brødelskere. Med et variert utvalg av oppskrifter vil du aldri gå lei av ditt daglige brød. Fra enkle hverdagsbrød til tradisjonelle og italienske loaver, denne boken har noe for enhver smak. Overrask venner og familie med de lekre franske brødene, og tilsett en søt touch til morgenene med brød fylt med frukt og nøtter. I tillegg kan du glede deg over et utvalg av pizzaroller for å prøve hjemme. Med så mange valgmuligheter vil denne kokeboken uten tvil bli din faste følgesvenn når det gjelder alt innen brødbaking. Inne i boken finner du oppskrifter som: *Fullkornsbrød *Brødmaker Fullkornsbrød *Brødmaker Multi Grain Loaf *Artisan Brød *Pita Brød *Rustikk Surdeigsbrød *Krydret Focaccia Brød *Surdeigsbrød *Focaccia Brød *Havrebrød *Multi-Seed Brød *Rosmarin og Olivenolje Brød *Salty Italiensk Brød *Rosmarin og Hvitløk Focaccia Brød *Brødmaker Ciabatta *Pagnotta *Franske Baguetter *Hvitløk og Urtebrød *Landbrød.