Har du noensinne lurt på hva du skal lage til middag på en fredag? Eleanor Steafel deler sin omfattende erfaring med å samle venner rundt kjøkkenbordet i boken "The Art of Friday Night Dinner". Denne boka er en hyllest til den etterlengtede kvelden som markerer starten på helgen, og den er fylt med over hundre deilige oppskrifter som lover å gjøre fredagsmiddagen til ukens høydepunkt. Fra det første klunken av forfriskende drikke til den hyggelige atmosfæren der vennene dine forlater med mettet mage og smil om munnen, er det alltid en uimotståelig rett på bordet. Enten du planlegger en avslappet kveld i sofaen, inviterer en nær venn, eller til og med huser et større selskap, vil du finne mange sikre vinnere i denne samlingen. Blant oppskriftene finner du fristelser som frosne jalapeño margaritas, Bloody Mary rigatoni, grillet lammelår med grillet aprikos, tahini-saus og hvitløkslabneh, røkt aubergine med mozzarella, stor sommerpasta med Little Gem, squash, erter og geitost, samt en brun sukker pavlova med miso-karamelliserte ferskener og bourbonkrem. Gjør deg klar for en fredagskveld du sent vil glemme!