The Big Book of Cidermaking av Christopher Shockey, Kirsten K. Shockey
Produktbeskrivelse
Bestsellende forfattere og anerkjente lærere innen fermentering, Christopher Shockey og Kirsten K. Shockey, deler nå sin omfattende ekspertise med entusiastiske hjemmekokker i 'The Big Book of Cidermaking'. Dette er den mest grundige guiden til hjemmelaget sider som eksisterer. Med tydelig veiledning og trinnvise instruksjoner, gir boken leserne verktøyene de trenger for å lage den ideelle siden – enten de ønsker en søt, tørr, fruktig, gårdsstil, humlet, fatlagret eller forsterket variant. Shockeys’ mange års erfaring med å dyrke epletrær og deres eksperimentering med siderygging har resultert i en mesterformel for å lykkes med sidermaking, enten man starter med friske epler fra treet eller bruker juice fra butikken. Forfatterne dykker dypt inn i de ulike fermenteringsfasene og utforsker det brede spekteret av komplekse smaker og stilmuligheter. Oppskrifter på sider inkluderer alt fra kornelian kirsebær til ingefær, og stiler som New England, spansk og sent-høst sider. Boken er ideell for de som ønsker å utnytte hver eneste del av frukten.