«En grundig og rikelig illustrert fremstilling av maten til Bloomsbury-gruppen ... fremkaller en tapt verden av måltider servert på brett, melkepuddinger, gin slings og kedgeree» - Sunday Times. Bloomsbury-gruppen dyrket en ny, kreativ og vital livsstil som oppmuntret til debatt og kommunikasjon ved middagsbordet. Her samlet man mange av de store skikkelsene innen kunst, litteratur og økonomi i det tidlige 1900-tallet, som E. M. Forster, Roger Fry, J. M. Keynes, Lytton Strachey og Virginia Woolf, for å nevne noen. Denne boken forteller Bloomsbury-historien gjennom syv bredt kronologiske kapitler, som begynner på 1890-tallet og strekker seg frem til nylig tid. Hvert kapittel inneholder en serie av fortellinger, mange beriket med passende oppskrifter, samt skisser, malerier, fotografier, brev og håndskrevne notater, i tillegg til originale sitater. Boken er en hvitbok mellom kokebok og sosial- og kulturhistorie, og den vil appellere til både matinteresserte og de som ønsker å dykke ned i en fascinert epoke av samfunnsliv.