For alle som har et lite galleri-kjøkken og en forkjærlighet for fersk, fantastisk mat, er det gode nyheter: her finner du alt du trenger! Denne boken inneholder en rekke fantastiske og enkle oppskrifter, laget med minimalt med stress og maksimalt med smak. Du kan unne deg selv deilige måltider både i havn og på sjøen, samtidig som du enkelt kan forberede herlige retter og snacks på forhånd – samt diske opp en smakfull rum punch. Med en tilberedningstid på bare 20–30 minutter og ved bruk av maksimalt to panner, vil du finne deg selv i ferd med å lage utsøkte retter, mens din sultne besetning nyter krabbe-macaroni-ost, lam med sumak og smørbønner, kirsebær-clafoutis og sjokolade-fruktkake. Boken inneholder nyttige tips til hvordan du innreder galleriet, råd om hvordan du holder den perfekte strandgrillingen og fascinerende nautiske trivia, som gjør dette til en uunnværlig guide for både seilere og havelskere. I denne helt nye utgaven deler Fiona Sims sine egne velprøvde klassikere fra sjøen, sammen med oppskrifter fra kjente kokker.