The Chemistry of Beer av Roger (West Chester University PA) Barth
Produktbeskrivelse
Kjemien bak øl: En engasjerende innføring i kjemi med et populært tema. Fra de tidligste sivilisasjoner til dagens moderne samfunn har brygging av øl vært en drivkraft for vitenskap og teknologi. I antikken var brygging den mest avanserte bioteknologiske prosessen. I vår moderne verden ble studiet av alkoholholdig gjæring et springbrett for den nye vitenskapen biokjemi. 'The Chemistry of Beer: The Science in the Suds, 2nd Edition' forklarer de vitenskapelige prinsippene bak hvert steg i bryggeprosessen slik vi kjenner dem i dag. Leserne av denne andre utgaven vil finne: * Oppdateringer og revisjoner, inkludert et nytt kapittel om øl-relaterte produkter som hard seltzer, smaksatt maltdrikker og alkoholfritt øl * Forbedret språk og struktur for bedre forståelse av kjemien * Mer enn 200 illustrasjoner, nå i full farge * Fullstendig ordliste og register * Spørsmål etter hvert kapittel for å sjekke forståelsen * Online løsninger tilgjengelig på et tilknyttet nettsted for undervisere. Denne boken gir en dypere innsikt i bryggeprosessen og oppfordrer både studenter og øl-entusiaster til å utforske den vitenskapelige siden av ølbrygging.