The Chemistry of Food av Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek

The Chemistry of Food av Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek

Produktbeskrivelse

Den reviderte utgaven av "The Chemistry of Food" er en omfattende referansebok som gir en inngående oversikt over de viktige forbindelsene som utgjør mat og råvarer for matproduksjon. Forfatterne belyser matens strukturelle egenskaper, kjemiske reaksjoner, organoleptiske egenskaper samt næringsmessig og toksikologisk betydning. Denne oppdaterte andre utgaven tar i betraktning tusenvis av nye vitenskapelige artikler om matkjemi og relaterte disipliner som har blitt publisert siden 2012. Den tar for seg nylige oppdagelser knyttet til både eksisterende og nye matbestanddeler, deres opprinnelse, reaktivitet, nedbrytning, reaksjoner med andre forbindelser samt organoleptiske og biologiske egenskaper. Videre utvides og suppleres den eksisterende kunnskapen med nye fakta om kjemi, lovgivning, ernæring og matsikkerhet. Hovedkapitlene i boken utforsker den kjemiske strukturen av stoffer og gir en grundig innsikt i de komplekse samspillene som ligger til grunn for matens kjemi.

Prishistorikk

Lavest
1211 KR
Høyest
1262 KR
Gjennomsnitt
1239 KR
Median
1237 KR

📩 Sett prisvarsel

Få beskjed når prisen når ønsket nivå.

Produktspesifikasjoner

Merke
Navn The Chemistry of Food av Jan Velisek, Richard Koplik, Karel Cejpek
GTIN/EAN/ISBN 9781119537649
Kategorier Bøker