Boken "52 Shabbats" er en inspirerende reise inn i Shabbat-tradisjonen, uansett om du er en erfaren vert for ukentlige Shabbat-middager eller ny til denne globale jødiske skikken. Denne prisbelønte kokeboken, sett i The New York Times og med gullvinnerstatus fra Foreword Reviews INDIES og sølvvinnerstatus fra PubWest Book Design Awards, tilfører en ekstra dimensjon til fredagskvelden. Med over femti hovedoppskrifter som danner fundamentet for menyen, samt mer enn tyve oppskrifter for tilbehør, dessert og akkompagnementer, er det noe for enhver smak. I tillegg inkluderer boken korte essays som belyser globale mattradisjoner og historie knyttet til Shabbat. Faith Kramer har nøye utformet oppskriftene med muligheter for miks-og-matche-paringer og lettfattelige substitusjoner, noe som gjør det enkelt å tilpasse Shabbat-måltidet til alle livsstiler. Fra klassisk gefilte fisk og luftige challah, til krydrede berbere-linser og eksotiske kardemomme-cheesecakes, vil disse sesongbaserte oppskriftene garantert inspirere til kreative og smakfulle middager hver uke.