The Complete Illustrated Guide to Japanese Cooking av Sachiyo Harada
Produktbeskrivelse
Japansk matlaging er en av verdens mest elskede kjøkkener, men for mange kan det virke skremmende å lage japanske retter hjemme. "The Complete Illustrated Guide to Japanese Cooking" forenkler prosessen med 100 klassiske oppskrifter, og gjør ingredienser og teknikker lettere tilgjengelige for kokker på alle nivåer. Boken er delt inn i tre hoveddeler: Grunnleggende teknikker, Oppskrifter og Illustrert ordlista. Her lære man grunnleggende ferdigheter, som å filetere fisk og kylling, vaske og koke ris, samt lage favorittretter som okonomiyaki, tempura, onigiri og donburi. Den inkluderer også oppskrifter på søte fristelser som matcha rullekake og svart sesam-is. Gjennom trinn-for-trinn-bilder og merkelapper får leserne en bedre forståelse av de unike metodene, og de klare instruksjonene gjør oppskriftene lettfattelige. Dette er en omfattende bok for alle som elsker japansk matlaging.