Bli med på en reise som vekker både din indre foodie og din indre yogi, og dykk dypere inn i bevisstheten rundt hverdagsmat. Utforsk ingredienser fra deres mytologiske opprinnelser til moderne tolkninger. Har du noen gang tenkt over de kulturelle røttene og betydningene bak favorittmatene dine? 'The Complete Language of Food' knytter ingredienser tilbake til mytologiske og folkloristiske røtter, og gir en unik og appetittvekkende utforskning av maten vi spiser. Boken presenterer informasjon alfabetisk, hvor hver matvare er ledsaget av: - En vakker illustrasjon - En kort oppsummering av matens mytologi og folklore - Hvordan maten brukes i ulike kulturer og tradisjoner - Sammenhenger med chakraer, elementer og guddommer Med vanlige ingredienser som acai, bok choy og blomkål, vil du garantert lære mer enn du noen gang hadde forestilt deg om dine hverdagsfavoritter. Oppdag de symbolske betydningene, bruksområdene og faktaene bak hver ingrediens, som vil gi ny mening og intensjon til måltidene dine. Noe av den spennende mytologien bak visse matvarer inkluderer: - Borage.