«Modernist Bread» gir en banebrytende ny forståelse av et av de mest essensielle innslagene i menneskets kosthold. Utviklet av det samme teamet som sto bak den kritikerroste «Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking», inneholder dette James Beard Award-vinnende encyklopediske verket omfattende kunnskap og nyskapende teknikker, basert på over fire års uavhengig forskning og samarbeid med ledende fagpersoner i bransjen. Resultatet er den mest grundige utforskningen av brød som noen gang er laget. Fantastisk fotografering gir liv til brødets komplette historie på tvers av fem bind - fra dets utrolige fortid og brødtyper fra alle verdenshjørner til den forbløffende skjønnheten av vitenskapelige fenomener som utspiller seg både over og under skorpen. I «Modernist Bread» vil du oppdage innovative oppskrifter og teknikker utviklet av Modernist Cuisine-teamet, som ikke er publisert noe annet sted. Denne fem-bindede samlingen, som er elegant plassert i et stilrent rustfritt stålsett, inneholder mer enn 1 500 tradisjonelle og avantgarde oppskrifter.