The Curious Barista's Guide to Coffee av Tristan Stephenson
Produktbeskrivelse
Denne boken gir deg en enestående innføring i den fantastiske kaffeverdenen, fra dyrking og brenning til brygging og servering av den perfekte koppen. I "The Curious Barista’s Guide to Coffee" tar kaffekjennere og mesterhistorieforteller Tristan Stephenson oss med på en reise gjennom kaffens historie, vitenskap og kulturinnflytelse. Her får du utforske kaffens opprinnelse, utviklingen av kaffehuset og transformasjonen av kafeen til et sosialt samlingspunkt. Boken tar for seg forskjellige kaffetyper og den magiske prosessen som forvandler en enkel bønn til verdens mest populære drikk. Du lærer hvordan du kan brenne kaffe hjemme i den fascinerende delen om brenning, før du dykker ned i vitenskapen og smaken av kaffe, der sødme, bitterhet, syrlighet og aroma kombineres på en unik måte. Deretter mestrer du kunsten å male kaffebønnene, før du lærer om espresso-maskinens historie og hemmeligheten bak å lage den perfekte espresso i eget kapittel. Oppdag hvordan espresso og melk utfyller hverandre til perfeksjon, og resulterer i delikatesser som Latte og Cappuccino.