The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies av Tristan Stephenson
Produktbeskrivelse
Bli med på en innovativ og fengslende reise inn i whiskyenes verden, ledet av den bestselgende forfatteren og whiskyentusiasten Tristan Stephenson. I denne boken utforskes whiskys opprinnelse, fra de bemerkelsesverdige kinesiske destillatørene som introduserte teknikker for over 2000 år siden, til oppdagelsen av det medisinske 'aqua vitae' (livets vann), og videre til fremveksten av det vi i dag kjenner som whisky. Boken tar deg med inn i malteprosessen, utviklingen av smak og den fantastiske prosessen med fatlagring, der du får innsikt i hvordan whisky blir til. I hovedkapittelet tar Tristan oss med på en reise til 56 destillerier verden over, hvor han utforsker deres bemerkelsesverdige særpreg, unike teknikker og smaker. Boken er prydet med nyfotografier fra steder som de skotske høylandene til Tennessee. Etter å ha oppdaget de ulike destilleriene kan du også la deg inspirere av Tristans bartenderferdigheter med smakfulle whisky-baserte cocktailoppskrifter. Dette fascinerende og omfattende verket vil uten tvil appellere til både whiskyentusiaster og nybegynnere.