The Dehydrator Bible av Jennifer MacKenzie, Jay Nutt, Don Mercer
Produktbeskrivelse
Enten du dyrker råvarene selv, kjøper dem på et lokalt bondens marked, eller finner dem i en vanlig supermarked, påvirker sesongene fortsatt kvaliteten, mengden og prisen på god mat. Det er logisk å bevare matens kvalitet for de tidene når den ikke er like rikelig eller ikke tilgjengelig i det hele tatt. Med 'The Dehydrator Bible' kan du enkelt tørke mat og skape smakfulle retter hele året. Denne boken tar i bruk de eldgamle metodene for matdehydrering, og utnytter naturens gaver til fulle. Boken inneholder alle de fantastiske oppskriftene du trenger, samt en bonusseksjon med alt fra godbiter til kjæledyr, håndverk og hjemmelagde gaver. En omfattende oppdatering har blitt gjort i avsnittet 'Alt du trenger å vite om matdehydrering', hvor du finner enda mer utfyllende informasjon og flere nyttige tips og teknikker. Med over 150 oppskrifter for tørking av alt fra urter og krydder til frukt, grønnsaker, kjøtt og fisk, samt mer enn 250 deilige oppskrifter, blir matlagingen både enkel og smakfull.